Informatie over Creative Shops

Creative Shops is al ruim 7 jaar online partner van de meest uiteenlopende merken en bedrijven in Europa. Met veel zorg wordt er gewerkt aan product specialistische webshops, thematische actiepagina’s en verkoopgerichte landingspagina’s.

Van idee tot implementatie wordt dit verzorgt in eigen beheer door een snelgroeiend team van enthousiaste medewerkers waarbij de klant altijd centraal staat.

Door de grenzeloze belangstelling werkt Creative Shops sinds 2010 ook internationaal aan de meest uiteenlopende projecten. Met als leidraad, het creëren van een plezierige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare online winkelomgeving. Wereldwijd hebben wij een aantal speciaal geselecteerde partners waarmee wij samen aan onze internationale expansie werken. Op dit moment zijn wij actief in Engeland, Duitsland, Belgie en Frankrijk. Wij verwachten op korte termijn ook sites te lanceren in Italie, Spanje, Portugal en de Verenigde Staten.

Sinds 2009 heeft Creative Shops een aparte afdeling voor corporate klanten. Creative Shops beschikt over een gespecialiseerd team voor overheid- en corporate klanten die een persoonlijke accountmanager hebben en/of een speciale website. Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen de producten te leveren waarmee wij op onze sites adverteren maar het voor alle relatiegeschenken, premiums, give aways en reclameartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Adresgegevens
Creative Shops
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Algemene contact gegevens
Telefoon: +31 (0) 20 716 50 30
e-mailadres: info@creativeshops.nl

KVK Amsterdam: 34.19.44.97
ABN-AMRO: 43.51.63.094
BTW nummer: NL 1956.76.592.B01